Delujoče podjetje
ID: 9651

Prodam uveljavljeni spletni trgovini Ovitkizatelefon.si in Mobidiskont.com

Dodaj med priljubljene Natisni oglas
 • Cena 30.000 EUR
 • Dejavnost Trgovina
 • Lokacija Slovenija/ Osrednja Slovenija
 • Ustanovljeno 2016
 • Zaposleni 2
 • Prihodki 200.000 EUR
 • Denarni tok 18.000 EUR
 • Nepremičnina Ni vključena v ceno
 • Oprema Ni vključena v ceno
 • Zaloge Vključene v ceno

Prodamo 2 delujoči in uveljavljeni spletni trgovini z dodatki za mobilno telefonijo in atraktivnimi gadgeti, predvsem povezanimi z mobilno telefonijo. Prodaja v zadnjem letu je presega 200.000 € in ostaja še ogromen potencial za rast. Lahko prodamo tudi ločeno spletno trgovino www.ovitkizatelefon.si in spletno trgovino www.mobidiskont.com.

V kompletu, pri prodaji je, vsa zaloga v ocenjeni vrednosti 20.000 €, vsa potrebna orodja, ki zagotavljajo avtomatizacijo posla, seznam vseh trenutnih poslovnih partnerjev, pred-pripravljene skripte za uvoz naslovnikov v GLS portal in portal Pošte Slovenija (e-Spremnica), celoten Know-How celotnega delovanja in vsa potrebna orodja, seznam vseh dobaviteljev (domači in tuji), 2 x FB strani z 20.000 sledilci, 2 x Instagram strani, 2 x spletni trgovini, 1 x telefonsko številko, 2 x kreirani info kontaktni e-maili  in vso zgodovino za nazaj, 1 x e-mailing listo za izvajanje e-marketinga in 8000 kontakti, postopki uporabi ostali prodajni kanalov (B2C, B2B, kuponi,…). Skratka vse kar potrebujete, da lahko posel peljete naprej. Lastniku ostane med 10 do 15% od prodaje, po plačanih vseh stroških. Posel lahko peljeta 1-2 osebi. Potrebno je znanje angleščine (komunikacija z tujimi dobavitelji).

Spletna trgovina www.ovitkizatelefon.si je v dobrih 2 letih postala zelo prepoznavni brand na slovenskem trgu, saj se med iskalniki uvršča med najvišje rangirane spletne prodajalne za področje dodatkov za mobilno telefonijo. Spletna trgovina se redno pojavlja na družabnih omrežjih, s tem so vsi sledilci in stranke redno obveščene o novostih v trgovini.

 • Cena spletne trgovine www.ovitkizatelefon.si je 30.000 € (10.000 € zaloge + 20.000 € spletna trgovina z vso potrebno vsebino za delovanje, FB in Instagram stran, Facebook trgovina, baza email kontaktov za izvajanje e-marketinga, celotni know how in vse potrebne skripte za avtomatizacijo).

Spletna trgovina www.mobidiskont.com je cenovno orientirana k tistimi obiskovalci trgovine, ki iščejo izdelke predvsem na povezanih platformah (ceneje.si, bolha.com,..). Prav tako se spletna trgovina predstavlja na družabnih omrežjih. Mobidiskont.com je s svojo domeno pripravljena za širitev tudi na druge, tuje trge.

 • Cena spletne trgovine www.mobidiskont.com je 20.000 € (10.000 € zaloge + 10.000 € spletna trgovina z vso potrebno vsebino za delovanje, FB in Instagram stran, povezave na ceneje.si in bolha.com, celotni know how in vse potrebne skripte za avtomatizacijo).

Priporočamo nakup v kompletu obeh spletnih trgovin saj se dopolnjujeta tako z vsebino kot z zalogo. Če vzamete obe spletni trgovini skupaj je cena 45.000 € + DDV. V ceni je do 40 ur uvajanja v nov posel in pomoč pri prenosu spletnih trgovin. Vse podatke, vam lahko transparentno prikažemo z davčno potrjenimi računi.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo na skupnem sestanku.