Razmišljate o prodaji svojega posla? S komuniciranjem prodaje preko portala BorzaPosla.si boste namero o prodaji vašega posla, dejavnosti, obrti,... izpostavili več kot 55.000 potencialnim kupcem (vir: Google Analytics - število uporabnikov v obdobju 12 mesecev), ki redno spremljajo vsebine na našem portalu in Borzo posla koristijo kot vir iskanja novih poslovnih priložnosti, bodisi priložnosti za širitev obstoječega posla ali priložnosti za prvi vstop na podjetniško pot.

Poleg samega oglaševanja na portalu vam lahko ponudimo tudi ciljano komuniciranje vaše namere o prodaji, dodatno izpostavitev vašega oglasa na družbenih omrežjih in v naši email kampaniji, pri prodaji posla pa sodelujemo tudi kot posrednik, v okviru storitve posredovanja pa poskrbimo za celoten spekter storitev pri prodaji vašega posla - priprava predloga strukture prodaje, priprava predloga izhodiščne cene, priprava kratke predstavitve posla, priprava in objava oglasa, oglaševanje in komuniciranje namere o prodaji, identifikacija in kvalifikacija potencialnih kupcev, koordinacija srečanj s potencialnimi kupci, posredovanje pri pogajanjih s potencialnimi kupci, usklajevanje prejetih ponudb, svetovanje pri pripravi izhodišč za sklenitev prodajne pogodbe - za podrobno ponudbo storitev posredovanja nas kontaktirajte.

Izkušnje naših uporabnikov

Definitivno pravi naslov za prodajo posla

Pred objavo oglasa na Borzi posla sem poskušala prodati svojo spletno trgovino preko raznih forumov, vendar resnih kupcev tam nisem našla. Verjamem, da Borzo posla spremlja veliko število resnih potencialnih kupcev in investitorjev, ki so v lovu na novo poslovno priložnost, zato svojim kolegom podjetnikom definitivno priporočam, da se za prodajo svoje dejavnosti obrnejo na Borzo posla. Sama komunikacija z ekipo Borze posla je bila hitra in učinkovita, oglas za prodajo smo uredili hitro in enostavno, prijazno so mi razložili ves potek in mi strokovno podali odgovore na moja vprašanja o postopku prodaje, kar je še dodaten plus.

- Bojana Ivanović

Oglas je dosegel kar nekaj potencialnih kupcev

Zaradi novih izzivov v življenju sem se odločil prodati svoje podjetje, ki trži in prodaja izdelke za obdelavo pitne vode. Najti kupca za manjše podjetje v Sloveniji je velik izziv, kljub temu pa smo, tudi s pomočjo oglaševanja na portalu BorzaPosla.si, uspeli doseči kar nekaj potencialnih kupcev. Celoten posel smo tako po dobrih šestih mesecih dogovarjanj in pogajanj tudi uspešno prodali. Novim lastnikom podjetja seveda želimo uspešno poslovanje tudi v bodoče, Borzi posla pa hvala za vse posredovane kontakte.

- Dejan Gmajner

Oglas dejansko vidi prava ciljna publika

BorzaPosla.si je edini portal v Sloveniji, kjer lahko objaviš oglas o prodaji posla in ga dejansko vidi prava ciljna publika. Objave širijo tudi po socialnih omrežjih in s tem oglas doseže res veliko ljudi. Poskrbijo tudi za dodatno komuniciranje, če je to potrebno. Z njihovo pomočjo smo našli pravega kupca za našo spletno trgovino z dodatki za dom. 

- Anita Hostnik

Hvala za pomoč in podporo pri prodaji posla

Kot imetniki pravic za ekskluzivno zastopanje blagovne znamke poletne obutve na trgu Slovenije in Hrvaške, smo se po nekaj izjemnih sezonah odločili, da posel zaradi obveznosti v drugih dejavnostih, prodamo. Brez večjih pričakovanj smo objavili oglas na portalu Borza posla in po približno treh mesecih prodajo tudi sklenili. Če bi nas kdo pred tem vprašal kako se lotit prodaje posla, verjetno nebi imeli konkretnega odogovora. Hvala Borzi Posla in vodji Tomu Senekovič-u za vso pomoč pri prodaji našega posla.

- Marjan Lopuh

Kako deluje prodaja posla preko portala BorzaPosla.si?

Na Borzi posla lahko prodate različne oblike posla, skupna točka vseh pa je, da bodočemu lastniku, torej prevzemniku posla, predstavljajo lepo priložnost za ustvarjanje prihodkov in zaslužka. Na Borzi posla tako kupci in investitorji lahko najdejo poslovne priložnosti za širitev obstoječega poslovanja, priložnosti za samozaposlitev in tudi priložnosti za dodaten zaslužek.

Prodajate delujoče podjetje oz. utečen posel?

Pri prodaji delujočega podjetja oz. utečenega posla delujemo kot posrednik. Za delujoče podjetje oz. utečen posel se šteje vsaka dejavnost, katere denarni tok iz poslovanja lastniku omogoča zaposlitev. Kontaktirajte nas in skupaj bomo preverili ali je vaš posel možno prodati, koliko bi lahko znašala tržna vrednost in kdo so lahko potencialni kupci.

Prodajate popoldansko dejavnost, poslovna sredstva, franšizo ali podjetje v mirovanju?

Z oglaševanjem na BorzaPosla.si boste namero o prodaji vašega posla izpostavili več kot 55.000 potencialnim kupcem (vir: Google Analytics - število uporabnikov v obdobju 12 mesecev), ki naš portal redno spremljajo in uporabljajo kot vir iskanja novih poslovnih priložnosti. Enkraten strošek objave oglasa znaša 60 EUR, brez provizij, brez dodatnih stroškov! S potencialnimi kupci boste v kontaktu direktno, vaš oglas pa bo objavljen 12 mesecev in ga lahko kadarkoli spremenite ali odstranite!

Oddaja oglasa za prodajo vašega posla

Izberite ustrezen tip oglasa, nato boste preusmerjeni na obrazec za vnos vašega oglasa. Po potrditvi oglasa boste na vaš email naslov prejeli navodila za aktivacijo oglasa oziroma pričetek sodelovanja.

Izberite ustrezen tip oglasa

Delujoče podjetje – delujoče podjetje oz. utečen posel, katerega denarni tok omogoča zaposlitev lastnika
Popoldanska dejavnost – posel, ki po obsegu ne zadostuje za zaposlitev, predstavlja pa vir dodatnega zaslužka
Poslovna sredstva – poslovna sredstva, ki sama po sebi ne ustvarjajo denarnega toka (oprema, naprave, stroji,...)
Franšiza – posel, ki je nosilec ali del franšiznega sistema
Mirujoče podjetje – podjetje, ki trenutno ne posluje

Hvala za zaupanje, želimo vam uspešno prodajo!