Razmišljate o prodaji svojega podjetja, posla, obrti...?

Z oglaševanjem na portalu BorzaPosla.si boste namero o prodaji vašega podjetja, dejavnosti, obrti,... izpostavili potencialnim kupcem, ki prav takšne poslovne priložnosti iščejo, naš portal pa koristijo kot vir iskanja teh priložnosti - bodisi priložnosti za širitev obstoječega poslovanja, priložnosti za prvi vstop na podjetniško pot ali le priložnosti za dodaten zaslužek.

Kako deluje prodaja preko portala BorzaPosla.si?

Na Borzi posla lahko objavite oglas za prodajo različnih poslovnih priložnosti, skupna točka vseh pa je, da bodočemu lastniku, torej prevzemniku, predstavljajo priložnost za ustvarjanje prihodkov in zaslužka. Na Borzi posla kupci in investitorji najdejo poslovne priložnosti za širitev obstoječega poslovanja, priložnosti za samozaposlitev in tudi priložnosti za dodaten zaslužek.

Pri prodaji delujočega podjetja oz. utečenega posla delujemo kot posrednik. Delujoče podjetje oz. utečen posel je vsaka dejavnost, katere denarni tok omogoča zaposlitev lastnika. Glede pogojev sodelovanja vas bomo kontaktirali po prejemu vašega oglasa. Pri oglaševanju ostalih poslovnih priložnosti boste povpraševanja kupcev prejeli direktno na vaš email naslov.

Oddaja oglasa za prodajo vašega posla

Spodaj izberite ustrezen tip oglasa, nato boste preusmerjeni na obrazec, ki vas bo vodil skozi oddajo oglasa. Vsebina oglasa bo pred objavo na portalu preverjena s strani našega uredništva. V primeru nepopolne ali neprimerne vsebine vas bomo kontaktirali glede potrebnih dopolnitev.

Za oddajo oglasa najprej izberite tip oglasa...

Delujoče podjetje – posel, katerega denarni tok omogoča zaposlitev lastnika
Popoldanska dejavnost – posel, ki predstavlja vir dodatnega zaslužka
Poslovna sredstva – oprema, naprave, stroji, vozila, neprodane zaloge
Franšiza – posel, ki je nosilec ali del franšiznega sistema
Mirujoče podjetje – podjetje, ki ne posluje

Imate dodatna vprašanja glede prodaje vašega posla?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo preverili ali je vaš posel možno prodati, kakšna bi lahko bila tržna vrednost, kdo so lahko potencialni kupci in kako vam pri prodaji vašega posla lahko pomagamo mi.