Karkoli že je vaš razlog – upokojitev, selitev, novi poslovni izzivi, pomanjkanje časa,… prišli ste do točke, ko razmišljate o izstopu iz posla in ena izmed možnosti je prodaja podjetja novemu lastniku, nekomu, ki bi želel nadaljevati na točki, kjer vi svojo poslovno pot sklepate. Obojestranske koristi so očitne. Vi na eni strani s prodajo svojega podjetja žanjete rezultate preteklega dela, vloženega časa, denarja in energije, kupec pa z nakupom že utečenega posla pridobi obstoječe partnerje in kupce, preizkušen izdelek, skratka hitrejši in manj tvegan vstop v posel.

Pri prodaji podjetja smo preko Borze posla pomagali že mnogim slovenskim podjetnikom. Vsem, ki šele razmišljate o prodaji podjetja pa smo na voljo za pomoč pri naslednjih aktivnostih:

  • Priprava oglasa za prodajo vašega podjetja.

  • Pomoč pri opredelitvi okvirne vrednosti podjetja.

  • Oglaševanje prodaje vašega podjetja na portalu BorzaPosla.si.

  • Komuniciranje prodaje vašega podjetja v email kampaniji BorzaPosla.si.

  • Ciljano komuniciranje prodaje vašega podjetja na družbenih omrežjih (Facebook, Linkedin, Google+).

  • Posredovanje povpraševanj potencialnih kupcev.

  • Pomoč pri pripravi izhodišč za kupoprodajno pogodbo.

  • Potrebujete nasvet ali pomoč strokovnjaka? Z vami smo skozi celoten postopek prodaje vašega podjetja!
  • BREZ TVEGANJA za vas! Če vaše podjetje ni prodano, je storitev v celoti brezplačna! Nagrada za uspešnost se plača le v primeru sklenitve posla in znaša med 0,5% in 3% od pogodbene vrednosti, odvisno od velikosti in zahtevnosti posla.

Za oddajo oglasa za prodajo podjetja
kliknite TUKAJ

Bi želeli, da postopek prodaje podjetja v celoti prevzamemo mi? Poleg zgoraj naštetih storitev vam lahko v sodelovanju s strokovnjaki s področja prevzemov in združitev ponudimo tudi: uvodni posvet pri pravniku, pogajanja s potencialnimi kupci, vodenje ogledov in srečanj s potencialnimi kupci, kvalifikacija potencialnih kupcev, identifikacija potencialnih kupcev, aktivno trženje prodaje vašega podjetja, vodenje komunikacije s potencialnimi kupci, pomoč pri pripravi dokumentacije za skrbni pregled in priprava kupoprodajne pogodbe.


Verjamemo, da se vam ob misli na postopek prodaje podjetja porajajo mnoga vprašanja. Prodaja podjetja ni vsakdanji, še manj pa enostaven proces, ponavadi pri prodaji podjetja poleg lastnika sodelujejo tudi strokovnjaki s pravnega, finančnega, davčnega in drugih področij. Na Borzi posla smo tako pripravili Program za spodbujanje kontinuitete uspešnih podjetij preko katerega želimo slovensko poslovno javnost ozaveščati in izobraževati o tovrstnih transakcijah ter predstaviti prodajo oziroma nakup podjetja kot zanimivo možnost, na eni strani za finančno uspešen izstop iz posla in na drugi strani za hitrejši ter manj tvegan vstop v posel. Pri izvajanju programa sodelujemo s priznanimi strokovnjaki za posamezna področja prodaje podjetja."
Tomo Senekovič, idejni vodja in ustanovitelj portala BorzaPosla.si.


Vas zanima več o portalu BorzaPosla.si? Borzo posla so podprli tudi mnogi slovenski poslovni mediji, nas celo uvrstili v ožji izbor za najboljšo poslovno idejo leta, nekatere izjave medijev o portalu BorzaPosla.si si lahko preberete na povezavi kaj mediji pravijo o nas.


Imate vprašanje, predlog, komentar?
 Na voljo smo vam na 051 868 868 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..