Popoldanska dejavnost
ID: 9307

Spletna trgovina Infiniticup.com (Dolce Gusto)

4.000 EUR
Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 4.000 EUR
  • Dejavnost Trgovina
  • Lokacija Slovenija
  • Ustanovljeno 2016
  • Zaposleni Ni zaposlenih
  • Prihodki za več info nas kontaktirajte
  • Denarni tok za več info nas kontaktirajte
  • Nepremičnina Ni predmet prodaje
  • Oprema Ni predmet prodaje
  • Zaloge Vključene v ceno

Popularnost kavnih aparatov Dolce Gusto raste zato je ta posel odlična priložnost. V Sloveniji obstaja okoli 25 000 aparatov in v Evropi več kot milijon. Gre za najbolj popularen kavni aparat. Prodaja se posel za distribucijo in prodajo kapsul za večkratno uporabo za Dolce Gusto kavne aparate.

Konkurence v Sloveniji in na Hrvaškem ni. Prav tako je zelo malo konkurence v EU. Podjetja ki pa so konkurenca, pa so povečini dražja. Odlično za Slovenski, Hrvaški in tudi ostali trg v EU. Izjemna priložnost za širitev posela z oglaševanjem na Facebooku in vzstopom na tuje trge. V procesu vstopa na tuje trge vam lahko pomagamo, predvsem smo specializirani za pomoč pri vstopanju na hrvaški, po dogovoru pa pripravimo ciljno targetirano publiko za katerokoli državo.

Oglaševanje je trenutno samo na Google AdWordsu z omejenim budgetom. Google AdWords kampanja je profitabilna in jo tudi predamo novemu lastniku. Na Facebooku še nisemo oglaševali. Z dodatnim oglaševanjem na Facebooku lahko dvignete dnevno prodajo na 5 do 10 kosov na dan že samo v Sloveniji, z enim od naših marketing paketov.

Nekaj naročil je bilo tudi že iz Hrvaške, prevod spletne strani v Hrvaščino se počasi zaključuje, tako da kupec prejme hrvaški in kot bonus še angleški prevod strani. Stran bo prevedena tako, da se bo kliknilo zastavico določene države, za izbiro določenega jezika. Poštnina iz Slo na Hrvaško in ostali svet je samo 2€ za navadni paket. (1 paket ima 61g).

Za določene ključne besede je omenjena spletna stran že na prvi strani Googla. Med drugim tudi za eno izmed glavnih treh “Dolce Gusto kapsule“. Za ostale vezane ključne besede je optimizacija še v teku.

Vključena je zaloga cca 860 paketov (8500 + DDV). Prav tako vsi ostali podatki o delovanju spletne trgovine in načinu pošiljanja itd. Kapsule so bile tudi testirane v Nacionalnem labaratoriju za zdravje, okolje in hrano, tako, da je urejena vsa dokumentacija in se lahko prodajajo tudi po drugih državah EU in po celem svetu.

Cena kompleta: spletna stran, vsa zaloga, brand, vse pogodbe in dokumentacija, google kampanija ter Facebook stran = 4000€ + DDV. Samo prodaja zalog prinaša 4500€ profita.

Še poseben bonus! Kupcu nudimo ekskluzivno prednost pri nakupu velike hrvaške Facebook strani Jaka Žena https://www.facebook.com/aknadalv/ za kar 400€ popusta! Idelana prikložnost za širitev posla na hrvaško, večinska publika je ženska, stara med 25 in 35 let. Za več informacij poglejte naše ostale oglase.

Dodatne informacije

Veleprodajno ceno smo dali na 6€ + DDV, če bi kdo naročil 100+ kosov pa 5€ + DDV. Za maloprodajo pa 12€ z DDV. Nabavna cena je 2.5€ na paket pri naročilu 1000 paketov. V paketu so 3 kapsule.

Bruto dobiček na prodan paket je torej 8,34€ in neto dobiček 6.83€. Trenutno se prodajo v povprečju 2 na dan. Brez kakršnegakoli reklamiranja, saj smo stran zelo dobro optimizirali.

Na spletni strani je možno prodajati tudi Dolce Gusto kavne aparate in tako narediti še dodaten zaslužek. Ob nakupu posla vam v spletno trgovino vmestimo tudi celotno ponudbo aparatov.

Kavni aparati in dodatki pri posredniku so:
KRUPS Dolce Gusto KP120831 Mini Me 69,61€ + DDV, MPC 99,90€
KRUPS Dolce Gusto KP110831 Oblo  62,64€+ DDV, MPC 89,90€
KRUPS Dolce Gusto KP130131 Lumio 76,57€ + DDV, MPC 109,90€

Nabavne cene direktno od Krupsa so 20-30% ugodnejše odvisno od aparata. Pogoj, da vam Krups direktno dobavlja je prvo naročilo v vrednosti 400€ + DDV.

Da pa je ponudba popolna, prav tako ob nakupu prejmete vse pogodbe za prodajo premium kave preko http://kave-sveta.si/ . Začetni neto rabat je 25%. Za večja naročila pa dajo dodatni rabat.

Torej že sedaj stran dela približno 13€ dnevno. Ob vložku v marketing seveda te številke zelo poskočijo, ob širitvi na hrvaški trg pa še bolj. Dodatni zaslužek predstavljajo kavni aparati in seveda kava, katero se lahko kot prodajno mrežo širi tudi na bare in restavracije.