poslovne priložnostiPoslovne priložnosti v obliki delujočih podjetij, ki so naprodaj, predstavljajo hitrejši in bolj varen prvi korak v svet podjetništva. Statistika namreč pravi, da le polovica novoustanovljenih podjetij preživi prvo leto od ustanovitve. Lastniki novo ustanovljenih podjetij se namreč soočajo z zahtevnimi nalogami kot so pridobivanje prvih kupcev, ozaveščanje trga o svojem izdelku, postavitev poslovnih procesov, iskanje prvih partnerjev itd. Ob nakupu utečenega podjetja pa je za vse to že poskrbljeno, vaša naloga je, da s svojo vizijo podjetje popeljete do novih vrhuncev.

Na Borzi posla je naše poslanstvo, da vam takšne poslovne priložnosti redno dostavljamo. Spremljajte sveže in aktualne novice o utečenih slovenskih podjetjih, ki so naprodaj, da pa ne boste kakšne priložnosti zamudili vas vabimo, da se brezplačno registrirate in se s tem prijavite na redno tedensko obveščanje o novih poslovnih priložnostih objavljenih na portalu BorzaPosla.si.

Poslovne priložnosti v obliki delujočih podjetij, ki so naprodaj, predstavljajo hitrejši in bolj varen prvi korak v svet podjetništva. Statistika namreč pravi, da le polovica novoustanovljenih podjetij preživi prvo leto od ustanovitve.


Poslovne priložnosti
smo razvrstili v 8 osnovnih kategorij med katerimi boste zagotovo našli tudi panogo, ki je blizu vam. Na Borzi posla boste tako našli naprodaj razna trgovska podjetja, veliko je naprodaj spletnih trgovin, naprodaj boste našli tudi gostinske lokale in restavracije, podjetja ki delujejo v turistični panogi, razna storitvena podjetja, zelo aktualna so podjetja iz gradbene panoge, nekaj priložnosti pa se pojavlja tudi med logističnimi podjetji.

Katera panoga zanima vas:


Kaj je BorzaPosla.si

Borza posla je prvi slovenski spletni portal, ki ponuja pregled nad utečenimi slovenskimi podjetji, ki jih lastniki prodajajo zaradi različnih razlogov: selitev, upokojitev, bolezen, ločitev, drugi poslovni izzivi in podobno.

Borza posla je prvi slovenski spletni portal, ki ponuja pregled nad utečenimi slovenskimi podjetji, ki jih lastniki prodajajo zaradi različnih razlogov: selitev, upokojitev, bolezen, ločitev, drugi poslovni izzivi in podobno.


Za vse vas, ki iščete poslovne priložnosti pa je Borza posla lahko priložnost za lažji in hitrejši vstop v svet podjetništva oz. v nov posel. Bistvo našega portala je torej, da povežemo tiste, ki svoje podjetje prodajajo in tiste, ki bi uspešno in utečeno podjetje želeli kupiti.

Prijavite se na brezplačno obveščanje o novih poslovnih priložnostih na portalu BorzaPosla.si

 

×