S članstvom pridobite na enem mestu vse, kar porebujete za uspešno prodajo ali prevzem delujočega podjetja oziroma posla. Našim članom smo na voljo za pomoč pri ocenjevanju vrednosti podjetja in svetovanje pri pripravi na prodajo ter tudi pri samem postopku prodaje oziroma prevzema podjatja.

Za naše člane redno prirejamo izobraževanja na temo prodaje, prevzema in vrednotenja podjetij ter davčnih in pravnih vidikov tovrstnih transakcij. Hkrati pa smo, v sodelovanju z našimi partnerji, pripravili tudi paket paket storitev za pomoč in podporo pri eni izmed najbolj pomembnih transakcij v življenju vsakega podjetnika. Z vami smo tako skozi celoten proces prodaje podjetja, od priprave na prodajo podjetja do sklenitve posla.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekatere ključne razloge za članstvo in ugodnosti, ki so na voljo le članom Borze posla. Včlanite se lahko preko pristopnega obrazca, ki ga boste našli spodaj. Veselimo se našega sodelovanja!

7 razlogov zakaj postati član Borze posla?

Ugodnosti članstva so namenjene tako podjetnikom, ki nameravajo svoje podjetje prodati, kot tudi podjetnikom in posameznikom, ki razmišljajo o prevzemu že delujočega podjetja, bodisi z namenom širitve obstoječega poslovanja ali pa kot lažji, hitrejši in bolj varen prvi korak v podjetništvo.

Ugodnosti, ki so na voljo le članom Borze posla:

– brezplačna priprava mnenja o tržni vrednosti podjetja oziroma posla;
brezplačna pomoč pri pripravi prodajnih dokumentov (teaser, NDA, prodajni nagovor);
brezplačna udeležba na delavnicah na temo prodaje, prevzema in vrednotenja podjetja;
– brezplačna udeležba na srečanjih s strokovnjaki z davčnega, finančnega in pravnega področja;
– brezplačen uvodni posvet na temo prodaje delujočega podjetja;
– brezplačen uvodni posvet na temo prevzema delujočega podjetja;
– ugodnosti in popusti pri naših partnerjih s področja svetovanja pri prodaji podjetja ter davčnega, finančnega in pravnega svetovanja;

Kdo lahko postane član Borze posla?

Naši člani so tako obstoječi podjetniki, lastniki zasebnih slovenskih podjetij, ki razmišljajo o prodaji svojega podjetja ali iščejo priložnosti za širitev poslovanja, kot tudi posamezniki, ki jim prevzem delujočega podjetja lahko predstavlja lažji, hitrejši in manj tvegan vstop v podjetništvo. Naši člani so tudi različni podjetniški strokovnjaki, kot so računovodje ter davčni, finančni in pravni strokovnjaki, ki se želijo predstaviti podjetnikom v naši bazi.

Člani Borze posla so:

podjetniki, ki iščejo priložnosti za širitev poslovanja s prevzemom že utečenega posla;
podjetniki, ki želijo prodati svoje podjetje in na ta način unovčiti svoje preteklo delo in vso vloženo energijo;
podjetniki, ki nameravajo v roku naslednjih 5 let izstopiti iz podjetja in v tem obdobju želijo povečati vrednost svojega podjetja;
posamezniki, ki razmišljajo o vstopu v podjetništvo s pomočjo prevzema delujočega podjetja oziroma utečenega posla;
posamezniki in podjetniki, ki si želijo nadgraditi svoje znanje s področja podjetništva, poslovanja, rasti;
računovodje in drugi podjetniški svetovalci, ki želijo svojim naročnikom ponuditi več informacij, tudi na temo izstopa iz podjetništva;
strokovnjaki z davčnega, finančnega in pravnega področja, ki se želijo predstaviti svoji ciljni publiki;
– posamezniki in podjetniki, ki s članstvom želijo podpirati in sooblikovati slovensko okolje za podporo kontinuiteti podjetništva.

Članski paketi 2021

Izbirate lahko med 3 članskimi paketi. Paket POSAMEZNIK vključuje vse zgoraj naštete ugodnosti. Paket PODJETNIK dodatno vključuje tudi 6 svetovalnih ur v vrednosti 900 EUR, ki jih z nakupom paketa PODJETNIK dobite po ceni 600 EUR. Paket PARTNER dodatno vsebuje tudi sponzorstvo vsebin in dogodkov.

 

Paket POSAMEZNIK Paket PODJETNIK Paket PARTNER
Priprava mnenja o tržni vrednosti1 ✔︎ ✔︎ ✔︎
Priprava prodajne dokumentacije2 ✔︎ ✔︎ ✔︎
Udeležba na delavnicah in predavanjih ✔︎ ✔︎ ✔︎
Posvet na temo prodaje podjetja3 ✔︎ ✔︎ ✔︎
Posvet na temo prevzema podjetja3 ✔︎ ✔︎ ✔︎
Ugodnosti in popusti pri partnerjih4 ✔︎ ✔︎ ✔︎
Finančno, davčno, pravno svetovanje 6 ur5 ✔︎ ✔︎
Sponzorstvo dogodkov in vsebin6 ✔︎
360 EUR 960 EUR od 3.600 EUR

Vse navedene cen so brez DDV. 1Vključuje pripravo enega mnenja o tržni vrednosti podjetja ali posla v članskem letu. 2Vključuje pripravo enega kompleta kratkega predstavitvenega dokumenta, izjave o varovanju zaupnih podatkov in vsebine za oglas oz prodajni nagovor. 3Vključuje enourni posvet na člansko leto. 4Vključuje ugodnosti in popuste, kot jih omogočajo naši partnerji po ceniku partnerskih storitev5Vključuje 2 uri davčnega svetovanja, 2 uri pravnega svetovanja in 2 uri svetovanja pri prodaji podjetja pri naših partnerjih6Možne različne oblike sponzorskega sodelovanja, za podrobnejše možnosti sodelovanja vas prosimo, da nas kontaktirate.

Kako postanem član Borze posla?

Pristopno izjavo k članstvu lahko izpolnete in pošljite preko spodnjega obrazca. Po prejemu vaše pristopne izjave vam bomo poslali podatke za plačilo letne članarine, vaše članstvo bo aktivno takoj po prejemu vašega nakazila.

Članarina se plača v enkratnem znesku za celotno člansko leto. Člansko leto traja 12 mesecev od dne plačila članarine. Članstvo se nanaša na posameznika oziroma posamezno podjetje in ni prenosljivo. Pogoj za članstvo je plačilo letne članarine. Če želite včlaniti več oseb iz istega podjetja nam pišite in pripravili vam bomo individualno ponudbo.

Pristopna izjava za pristop k članstvu Borza posla

S poslano pristopno izjavo in plačilom letne članarine potrjujete članstvo v zavodu Borza posla. S potrditvijo članstva dovoljujete uporabo osebnih podatkov iz pristopne izjave za aktivnosti zavoda Borza posla, ki so potrebne za uveljavljanje pravic, izpolnjevanje obveznosti, koriščenje ugodnosti in sodelovanje pri aktivnostih, do katerih so upravičeni vsi člani zavoda Borza posla, skladno s pravili članstva. S potrditvijo članstva potrjujete, da se strinjate s pogoji poslovanja.

Zahvaljujemo se vam, da s plačilom letne članarine podpirate slovensko okolje za podporo kontinuiteti podjetništva in se veselimo našega prihodnjega sodelovanja!

Imate dodatna vprašanja?

Za dodatne informacije in pojasnila v zvezi s članstvom nas lahko kontaktirate:

  • preko telefonske številke 051 868 868 ali
  • email naslova podpora@borzaposla.si.