Delujoče podjetje
ID: 10763

Naprodaj posel zastopanja in prodaje kuhinj in notranje opreme priznanih italijanskih blagovnih znamk

Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 80.000 EUR
  • Dejavnost Trgovina
  • Lokacija Slovenija/ Osrednja Slovenija
  • Ustanovljeno 2011
  • Zaposleni Lastnik + 2 honorarno
  • Prihodki 208.000 EUR
  • Denarni tok 27.000 EUR
  • Nepremičnina V najemu
  • Oprema Vključena v ceno
  • Zaloge Vključene v ceno

Naprodaj je dejavnost zastopanja in prodaje kuhinjske in notranje opreme priznanih italijanskih blagovnih znamk. Dejavnost je naprodaj samostojno – z odkupom sredstev in prenosom dogovorov s poslovnimi partnerji.

Podjetje prihodke ustvarja s prodajo kuhinj in notranje opreme ter povezanimi storitvami. Tipični kupci podjetja so posamezniki, ki na novo opremljajo ali prenavljajo svoje bivalne prostore, v večini primerov (90%) gre za prodajo končnim uporabnikom. Prodaja poslovnim uporabnikom predstavlja cca 10% prihodkov. Večino prihodkov podjetje ustvari na slovenskem trgu, največji del Ljubljana z okolico (cca 80%), cca 20% pa predstavlja prodaja v ostalih slovenskih regijah.

Prodajne aktivnosti in administracija potekajo na lokaciji prodajno-razstavnega salona v Ljubljani, aktivnosti, kot so izmere in svetovanje pa na terenu pri končnih kupcih. Za skladiščenje, logistiko in montažo pohištva poskrbijo zunanji partnerji. Poslovanje ni vezano na obstoječo lokacijo v Ljubljani in ga je možno preseliti na katerokoli drugo lokacijo v Sloveniji.

Lastnik je aktivno vpleten v poslovanje na dnevni ravni v obsegu polnega delavnika. Lastnik opravlja večino prodajnih in administrativnih aktivnosti, za poslovno dokumentacijo in finančna poročila skrbi računovodski servis. Delavnik lastnika je deloma vezan na odpiralni čas prodajnega salona, sicer pa ima v salonu tudi zaposlenega prodajnika in pogodbeno sodelavko, ki skupaj poskrbita za sprejem kupcev med delovnim časom razstavnega salona.

Lastnik je pripravljen prevzem delno financirati po dogovoru s prevzemnikom.

Cena za prevzem posla znaša 80.000 EUR. Cena vključuje investicijo v razstavno-prodajni salon v višini cca 30.000 EUR. Cena vključuje zaloge razstavnih eksponatov v vrednosti 50.000 EUR.

*Denarni tok, ki ga navajamo, vključuje denarni tok iz poslovanja, strošek plače lastnika in ostale diskrecijske stroške. Bolj podrobno o metodologiji vrednotenja si lahko preberete tukaj.


Podrobnejši podatki o podjetju in poslovanju so na voljo po podpisu sporazuma o varovanju zaupnih podatkov. Pošljite nam povpraševanje preko kontaktnega obrazca in poslali vam bomo navodila za pridobitev podrobnejših informacij.

Za dodatna pojasnila glede prodaje podjetja vam je na voljo,
Tomo Senekovič, svetovalec pri prodaji podjetij,
tomo@borzaposla.si  |  051 868 868

Kontakt s prodajalcem