Delujoče podjetje
ID: 9651

Prodam celoten poslovni model internetne prodaje in 2 uveljavljeni spletni trgovini

Dodaj med priljubljene Natisni oglas
 • Cena 29.900 EUR
 • Dejavnost Trgovina
 • Lokacija Slovenija/ Osrednja Slovenija
 • Ustanovljeno 2016
 • Zaposleni 1
 • Prihodki 200.000 EUR
 • Denarni tok 18.000 EUR
 • Nepremičnina Ni vključena v ceno
 • Oprema Ni vključena v ceno
 • Zaloge Vključene v ceno

Prodamo celoten poslovni model internetne prodaje in 2 delujoči ter uveljavljeni spletni trgovini z dodatki za mobilno telefonijo in atraktivnimi gadgeti (predvsem povezanimi z mobilno telefonijo). Skupna prodaj je v zadnjih 2 letih presegla 350.000€ in ostaja še ogromen potencial za rast. Prodajamo spletno trgovino www.ovitkizatelefon.si, medtem ko spletno trgovino www.mobidiskont resnemu kupcu podarimo poleg s celotnim poslovnim modelom.

V kompletu, pri prodaji je, vsa zaloga (omogoča nemoteno nadaljevanje poslovanja), vsa potrebna orodja, ki zagotavljajo avtomatizacijo posla, seznam vseh trenutnih poslovnih partnerjev, pred-pripravljene skripte za uvoz naslovnikov v GLS portal in portal Pošte Slovenija (e-Spremnica), celoten Know-How celotnega delovanja in vsa potrebna orodja, seznam vseh dobaviteljev (domači in tuji), 2 x FB strani z 20.000 sledilci, 2 x Instagram strani, 2 x spletni trgovini, 2 x kreirani info kontaktni e-maili  in vso zgodovino za nazaj, 1 x e-mailing listo za izvajanje e-marketinga in 8000 kontakti, postopki uporabi ostali prodajni kanalov (B2C, B2B, kuponi,…). Skratka vse kar potrebujete, da lahko posel peljete naprej. Lastniku ostane do 15% od prodaje, po plačanih vseh stroških. Posel lahko peljeta 1-2 osebi. Potrebno je znanje angleščine (komunikacija z tujimi dobavitelji).

Spletna trgovina www.ovitkizatelefon.si je v dobrih 2 letih postala zelo prepoznavni brand na slovenskem trgu, saj se med iskalniki uvršča med najvišje rangirane spletne prodajalne za področje dodatkov za mobilno telefonijo. Spletna trgovina se redno pojavlja na družabnih omrežjih, s tem so vsi sledilci in stranke redno obveščene o novostih v trgovini.

 • Cena spletne trgovine www.ovitkizatelefon.si je (40.000 €) 29.900 € (zaloge + spletna trgovina z vso potrebno vsebino za delovanje, FB in Instagram stran, Facebook trgovina, baza email kontaktov za izvajanje e-marketinga, celotni know how in vse potrebne skripte za avtomatizacijo).

Spletno trgovina www.mobidiskont.com je cenovno orientirana k tistimi obiskovalci trgovine, ki iščejo izdelke predvsem na povezanih platformah (ceneje.sibolha.com,..). Prav tako se spletna trgovina predstavlja na družabnih omrežjih. Mobidiskont.com je s svojo domeno pripravljena za širitev tudi na druge, tuje trge.

 • Spletno stran www.mobidiskont.com, resnemu kupcu podarimo poleg internetne prodajalne www.ovitkizatelefon.si (vključena je spletna trgovina z vso potrebno vsebino za delovanje, FB in Instagram stran, povezave na ceneje.si in bolha.com, celotni know how in vse potrebne skripte za avtomatizacijo).

Priporočamo nakup vsem, ki se ali na novo podajate na področje internetne prodaje (saj vam razkrijemo celotni poslovni model), ali že uveljavljenim posameznikoma ali podjetjem na tem področju saj je posel dodobra utečen ter zelo prepoznaven na trgu. Obe spletni prodajalni se odlično dopolnjujeta tako z vsebino kot z zalogo in omogočata nadaljnje širjenje. Cena celotnega kompleta znaša (40.000 €) 29.900 € + DDV. V ceni je do 32 ur uvajanja v nov posel in pomoč pri prenosu spletnih trgovin. Vse podatke, vam lahko transparentno prikažemo tudi z davčno potrjenimi računi. Ob prodaji lahko izdamo tudi račun na podjetje.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih in končni ceni, pogovorimo na skupnem sestanku. Kontaktirajte nas (24/7) na uros@umteh.si ali na 041575729.

Kontakt s prodajalcem