Franšiza
ID: 11866

Franšiza easy life – biomedical v vsak dom

Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 1.000 EUR
  • Dejavnost Storitve / Trgovina
  • Lokacija Slovenija
  • Oblika dogovora Franšizna pogodba
  • Mesečno nadomestilo 100€
  • Trajanje pogodbe 3 leta

Misija našega podjetja je zdravo in enostavno življenje. in pod sloganom “Zdravo življenje, enostavno življenje” imamo v mislih zdravo  spanje, zdravo hrano, čisto vodo, zdrav način življenja, zaščito pred škodljivimi vplivi okolja in ŽIVLJENJE BREZ BOLEČIN.

S skupnimi močmi izboljšujemo in dajemo prednost inovacijam, ki so bistvene za zdravo in kvalitetno življenje. Oblikujemo in posredujemo visoko kakovostne izdelke, ki imajo vse potrebne certifikate in so nastali pod lastno blagovno znamko.

Na stotine zadovoljnih kupcev uporablja naše izdelke vsak dan, doma in to je tudi naš glavni cilj.

Naši izdelki so tako dovršeni in vrhunsko izdelani, da imamo za nekatere lasten certifikat. Naše podjetje pokriva področja, ki so bistvena za zdravo življenje in dobro počutje: voda, zrak, spanje in hrana. In čisto novo področje: življenje brez bolečin z medicinskim pripomočkom za domačo uporabo.

IZDELEK BIOMEDICAL

»Stres«, »Bolečine«, »Nespečnost«

So bolezni modernega sveta, ki se jim ne moremo izogniti! Ali lahko kaj naredimo za to?

Naše telo lahko primerjamo s simfoničnim orkestrom. Vsak član orkestra igra svoj instrument (ima svojo funkcijo).

Če en ali dva instrumenta grešita, še publika tega ne opazi. Ko pa več elementov hkrati greši, postane orkester razglašen! Takrat nas naše telo opozarja, da je nekaj narobe!

Imamo rešitev, kako uglasiti naše telo!

Ne moremo vam omogočiti življenja z manj stresa, lahko pa vam omogočimo, da le-ta ne bo vplival na vaše zdravje v taki meri, da bi škodil.

Rezultat, ki ga želimo doseči je zdravo, boljše, lepše, umirjeno in dolgo življenje!

Življenje brez bolečin!

BIOMEDICAL® Magnetna pulzna terapija je fizična terapija, ki je preventivna, kurativna in rehabilitacijska

, ki uporablja pulzirajoča magnetna polja z nizko frekvenco in nizko intenziteto:

bio-regenerativna, antiflogistična, protivnetna, analgetična.

Magnetnoterapevtska aplikatorja sta narejena iz solenoidov (imenujemo ju aplikatorja), ki pretvorita električne impulze magnetnega polja.

Ta oblika fizioterapije s pulzirajočim magnetnim poljem na nizki frekvenci (ciklična variabilna pot) je navedena v situacijah, kjer je nujno stimulirati obnovo tkiva, po sledečih bolečih primerih: celjenje po zlomu kosti; zdravljenje po udarninah, zvinih in vseh mišično, artikularnih travmatologijah.

Magnetna terapija z ekstremno nizko frekvenco ima sledeče lastnosti: nizka frekvenca, zanemarljivo električno polje, nizka moč sevanja, zanemarljivi toplotni učinki, visoko penetracijo tkiva

Splošni terapevtski parametri, nizka frekvenca in relativno povišana intenziteta so običajno predpisani, da se doseže biostimulacijski učinek, medtem ko povišane frekvence in nizka intenziteta dosežejo analgetični ali pomirjevalni učinek.

Življenje brez uporabe tablet!

POSLOVNA STRATEGIJA

Franšiza Easy life® je preverjen in zato manj tvegan franšizni poslovni model, kjer se njegova znamka in vse znanje poda po konceptu »na ključ«. Omogoča vam samostojno podjetniško pot z minimalnim vložkov, hkrati pa s popolno podporo: know-how, tiskovine, spletne dostope in nenazadnje izkušnje. Ni se vam treba bati, da bi se morali učiti na lastnih napakah, saj posel v Sloveniji uspešno funkcionira že 3 leta in nenehno raste. Velika prednost je tudi, da vam ni treba imeti zalog in da vam Easy life nudi tudi podporo pri končnih kupcih, se pravi financiranje.

Ker smo družbeno odgovorno podjetje, se od vas pričakuje, da boste tudi vi imeli občutek odgovornosti, občutek za ljudi, da boste pošteni in da boste delovali transparentno.

Poleg izdelka vam ponujamo seveda popoln komplet načina prodaje in pristopa na trg.

KAJ PRIČAKUJEMO OD POSLOVNIH PARTNERJEV IN KAJ LE-TI PRIDOBIJO?

Zaželjeno, ne pa nujno je, da imate izkušnje v prodaji, da vas zanima zdrav življenjski slog in alternativna medicina, da imate občutek in posluh za ljudi, za katere si je danes treba vzeti čas, da imate organizacijske sposobnosti in da imate minimalno finančno podporo. Zaželjene so tudi vodstvene sposobnosti in zmožnost opazovanja in prepoznavanja težav ljudi.

Naši partnerji dobijo dovoljenje za opravljanje franšizne dejavnosti, ki je natančneje opredeljena s franšizno pogodbo; know-how, stabilen poslovni model, začetne treninge in podporo, tiskovine in dostop do spletnih vsebin, financiranje za stranke.