Franšiza
ID: 11525

“One unit” franšiza programa Kid Genius, šola mentalne aritmetike za otroke

8.000 EUR
Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 8.000 EUR
  • Dejavnost Storitve
  • Lokacija Slovenija
  • Oblika dogovora One unit franšiza
  • Mesečno nadomestilo 7% od prihodka
  • Trajanje pogodbe 4 leta (možnost brezplačnega podaljšanja)

Kid Genius je moderen in intenziven program poučevanja mentalne aritmetike za otroke med 4 in 12 letom starosti, ki temelji na uporabi japonskega računala Abakus in otrokovemu razvoju prilagojenega dvoletnega programa dela, ki temelji na 1x tedenskem obisku obvezne učne ure (3 šolske ure) in neobvezne dodatne oz. nadomestne šolske ure (2 šolski uri).

Otroci v Kid Genius razvijajo izjemno osredotočenost in koncentracijo, hitro in izjemno natančno  računanje večmestnih števil na pamet, povečajo sposobnost pomnjenja, to je povečanje kratkoročnega in dolgoročnega spomina, pojavi se izrazito logično razmišljanje in analitična sposobnost obdelave podatkov, pridobijo samozavest, postanejo naravni vodje med svojimi sovrstniki in s povečevanjem umskih sposobnosti pridobijo orodje za izboljšanje šolskega uspeha in s tem možnost želene karierne poti.

Če ste podjetnik oz. iščete možnosti za razširitev svojega poslovnega modela ali nabora storitev oz. vira prihodkov ali na novo razmišljate o svojem lastnem poslu, imate občutek za ljudi (starše otrok) in se zavedate prednosti franšiznega sistema, je franšizni program Kid Genius prava izbira za vas!!!

V večini slovenskih mest, v katerih vključno z okolico oz zalednjem prebiva vsaj 10.000 prebivalcev iščemo franšizne partnerje za organiziranje posamezne enote za poučevanje mentalne aritmetike.

Postanite del skupine Kid Genius!

www.kidgenius.si