Franšiza
ID: 11803

Zastopništvo za Slovenijo- kozmetični produkti

2.000 EUR
Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 2.000 EUR
  • Dejavnost Trgovina
  • Lokacija Slovenija
  • Oblika dogovora Ekskluziva
  • Mesečno nadomestilo /
  • Trajanje pogodbe Podaljsanje vsako leto

Prodam zastopništvo za tri kozmetične izdelke, proizvajalec in dobavitelj je iz Poljske.

  1. COCOGLAM- naravni pripravek za beljenje zob na bazi aktivnega kokosovega oglja. V tujini dobro prodajan izdelek, prodaja v celotni Evropi. Pri nas smo izdelek uvozili, pripravili vse za prodajo in pričeli s prodajo na spletni lekarni Lekarnar.com. Na zalogi še 80 kosov izdelka, ki je pripravljen za prodajo v Sloveniji.
  2. Cocoglam body scrub- pelling za kožo z glow učinkom. Drugi produkt iz družine COCOGLAM, isti dobavitelj in proizvajalec, z prodajo v Sloveniji še nismo začeli. Na zalogi je nekaj vzorcev.
  3. Cocoglam vlozek za beljenje zob, ki deluje s pomocjo pametnega telefona. Ta koncept je zelo priljubljen v ZDA in veliko ga uporabljajo in reklamirajo znani.

Prodam celoten posel zastopništva za področje Slovenije- podpisana celoletna pogodba o ekskluzivni distribuciji s podaljsanjem vsako leto, za približno 1000 € zaloge v izdelkih in prodajno mesto, ki je največja slovenska spletna lekarna. Zraven spada tudi IG in FB profil, google adwords oglasi. Treba je samo naprej delati na tem in prepričani smo, da vam posel lahko zelo dobro uspe.

Moznost sirjenja v druge drzave, kjer znamka se ni prisotna.

Več o izdelku :

Za vprašanja pišite na mfinzgar@gmail.com

Cena posla je 2400 €.