Razmišljate o prodaji svojega podjetja, posla, obrti...?

Z oglaševanjem na portalu BorzaPosla.si boste namero o prodaji vašega podjetja, dejavnosti, obrti,... izpostavili potencialnim kupcem, ki prav takšne poslovne priložnosti iščejo, naš portal pa koristijo kot vir iskanja teh priložnosti - bodisi priložnosti za širitev obstoječega poslovanja, priložnosti za prvi vstop na podjetniško pot ali le priložnosti za dodaten zaslužek.

Kako deluje prodaja preko portala BorzaPosla.si?

Na Borzi posla lahko objavite oglas za prodajo različnih poslovnih priložnosti, skupna točka vseh pa je, da bodočemu lastniku, torej prevzemniku, predstavljajo priložnost za ustvarjanje prihodkov in zaslužka. Na Borzi posla kupci in investitorji najdejo poslovne priložnosti za širitev obstoječega poslovanja, priložnosti za samozaposlitev in tudi priložnosti za dodaten zaslužek.

Oglaševanje namere o prodaji vašega posla

Spodaj izberite ustrezen tip oglasa, nato boste preusmerjeni na obrazec, ki vas bo vodil skozi vpis vašega oglasa. Vsebina oglasa bo pred objavo preverjena s strani našega uredništva. V primeru nepopolne ali neprimerne vsebine vas bomo kontaktirali glede potrebnih dopolnitev.

Pri prodaji delujočih podjetij oziroma utečenega posla delujemo kot posrednik. Delujoče podjetje oziroma utečen posel je vsaka dejavnost, katere denarni tok omogoča tudi zaposlitev lastnika z ustreznim nadomestilom za delo, ki ga lastnik v podjetju opravlja. Za podrobnejše pogoje sodelovanja pri prodaji vašega podjetja nam pošljite osnovne podatke o podjetju in poslovanju, nato vas bomo poklicali in skupaj bomo preverili možnosti sodelovanja pri prodaji vašega podjetja.

Za pričetek oglaševanja najprej izberite ustrezen tip oglasa...

Delujoče podjetje oz. utečen posel – posel, katerega denarni tok omogoča zaposlitev lastnika
Dopolnilna dejavnost – posel, ki predstavlja vir dodatnega zaslužka
Poslovna sredstva – oprema, naprave, stroji, vozila, neprodane zaloge
Franšiza – posel, ki je nosilec ali del franšiznega sistema
Mirujoče podjetje – podjetje, ki ne posluje

Niste prepričani kam umestiti vaš oglas? Kontaktirajte nas.

Imate dodatna vprašanja glede prodaje vašega posla?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo preverili ali je vaš posel možno prodati, kakšna bi lahko bila tržna vrednost, kdo so lahko potencialni kupci in kako vam pri prodaji vašega posla lahko pomagamo mi.