Dopolnilna dejavnost
ID: 10212

Internetna prodaja preko spletnih portalov spedenana.si, spedenan.si, spedenaj.me in celotni poslovni model spletne prodaje

Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 7.900 EUR
  • Dejavnost Trgovina
  • Lokacija Slovenija/ Osrednja Slovenija
  • Ustanovljeno 2015
  • Prihodki 10.000 EUR
  • Nepremičnina Ni predmet prodaje
  • Oprema Ni predmet prodaje
  • Zaloge Niso predmet prodaje

Prodamo celotni poslovni model spletne prodaje in delujoči in uveljavljen sklop spletnih strani. Nosilna je spletna trgovina www.spedenana.si z modnimi oblačili in ostalimi modnimi dodatki predvsem za žensko populacijo. Glede na naziv spletne trgovine se omogoča ponudba zelo širokega spektera izdelkovi in storitev, ki so v zadnjih modnih trendih.

Poleg www.spedenana.si je vključena še domena www.spedenan.si (možnost širitve še na moško populacijo) in www.spedenaj.me, ki omogoča svetovanje strankam in s tem povečanje prodaje.

V kompletu, pri prodaji je vsa zaloga, ki je pri tem poslovnem modelu mininalna, saj spletna trgovina temelji na dropshipping principu. Stran je povezana s tremi ponudniki produktov na slovenskem trgu in na podlagi njihove ponudbe se posodavlja ponudba v spletni trgovini www.spedenana.si. Seveda se stran lahko zelo učinkoviti dopolnjuje z lasnimi artikli in zalogo.

V prodajno ceno so vključena vsa potrebna orodja, ki zagotavljajo avtomatizacijo posla, seznam vseh trenutnih poslovnih partnerjev, celoten Know-How celotnega delovanja in vsa potrebna pripadajoča orodja, seznam vseh dobaviteljev (domači in tuji), 1 x FB strani z 6.000 sledilci, 1 x Instagram strani, 1 x OneSignal dostop, 1 x MailChimp dostop, 1 x Twiter dostop, 1 x Pintarest dostop ,  1 x SPLETNA TRGOVINA, 1 x kreirani info kontaktni e-maili in vso zgodovino za nazaj, postopki pri uporabi ostalih prodajnih kanalov itd. Skratka celotni poslovni model in vse kar potrebujete, da lahko posel peljete naprej. Posel lahko peljeta 1oseba in je idelano za dodatni popoldanski zaslužek. Potrebno je znanje slovenščine, v kolikor bi naročevali lastno zalogo tudi angleščine (komunikacija z tujimi dobavitelji).

Skupna cena znaša 7.900€ + DDV (možnost dodatnega pogajanja za resne kupce) in vključuje vse našteto v predhodnem teksu. V ceni je všteto tudi do 12 ur uvajanja v nov posel in pomoč pri prenosu spletnih trgovin. Vse podatke, vam lahko transparentno prikažemo.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih in končni ceni, pogovorimo na skupnem sestanku. Kontaktirajte nas (24/7) na uros@umteh.si ali na 041575729.

Kontakt s prodajalcem