Popoldanske dejavnosti
ID: 11835

Otroška spletna trgovina – Priložnost za širitev!

23.000 EUR
Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 23.000 EUR
  • Dejavnost Trgovina
  • Lokacija Slovenija
  • Ustanovljeno 2017
  • Prihodki 35000
  • Nepremičnina Ni predmet prodaje
  • Oprema Ni predmet prodaje
  • Zaloge Vključene v ceno

Prodamo otroško spletno trgovino. V prodajo je zajeto vse tehnološko kar je potrebno za delovanje (spletna stran, gostovanje, plačilni modul, itd.). Znamka je nastala iz potrebe po srednjem segmentu otroške opreme na trgu, kvaliteta za najboljši ceno, saj obstaja vrzel med najcenejšimi in najdražjimi ponudniki izdelkov za predšolske otroke. Spletna stran je na platformi Wix.com in omogoča lastno delo in enostavne spremembe brez tehničnega znanja (vsaj v kolikor vam je poznan Power point).

Lastna blagovna znamka, sklop ilustracij in izdelki predstavljajo dodatno dodano vrednost pred konkurenco, prav tako ogromno urejene vsebine za oglaševanje, spisanih člankov, videi, teksti itd. Poslovni model je utečen in deluje. Pridobitev mreže sodelavcev za oglaševanje, prevajanje in social media managerja. Prav tako je razvit izdelek darilni telegram za v porodnišnice, ki ga še nismo začeli tržiti in ima  veliko povpraševanje na lokalnem tržišču.

Izdelki ostalih blagovnih znamk imajo utečene dogovore in enostavno naročanje, tudi manjši količin z zelo majhnimi logističnimi stroški prevozov (GLS, DPD). Gre za skrbno izbrane izdelke evropskih proizvajalcev, ki predstavljajo odlično razmerje med kvaliteto/dizajnom/ceno.

Zahteve:

1 oseba – 6 urni dnevni delavnik in/ali uporaba naših sodelavcev za dodelitev nalog.

20m2 prostora za skladiščenje.

Osnovno znanje računalnika, predvsem pa volja in želja za širitev.

 

Znamka je postavljena do faze kjer je dosti prepoznavna in tudi spletna stran tehnično pripravljena za prevode in širitev na tuje trge (tudi logistično urejeno za nižje cene pošiljk). Nedavna zagotovitev dveh ekskluziv za ločena segmenta produktov bo še dodala k prepoznavnosti. Prodaja se vrši zaradi pridobitve novega družinskega člana, že obstoječih treh podjetij in s tem pomanjkanje časa za posvečanje trgovini. Celoten sistem je vzpostavljen do podrobnosti in predstavlja celovito znamko in trgovca na tržišču, ter potrebuje samo dnevni interes in delo za zagotovljeno rast.

Obstoječi dogovori za prisotnost na sejmih – otroški bazar (gr), božično novoletni sejem (citypark).

V prodajo je zajeta tudi zaloga v vrednosti cca. 4.000 € in 1 mesečni prenos vseh aktivnosti, sredstev in poslovnega sistema na Vaše obstoječe ali novo podjetje.

Več informacij: 040 437 133