Popoldanske dejavnosti
ID: 11812

Prodamo utečene in na prvem mestu rangirane otroške spletne trgovine STASKKA, otroškehiške, otroškekuhinje, dječje kućice

15.000 EUR
Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 15.000 EUR
  • Dejavnost Trgovina
  • Lokacija Slovenija
  • Ustanovljeno 2011
  • Prihodki 45.000 EUR
  • Nepremičnina Ni predmet prodaje
  • Oprema Ni predmet prodaje
  • Zaloge Niso predmet prodaje

Prodamo otroške spletne trgovine www.staskka.com, otroskehiske.si, otroskekuhinje.si, djecje-kucice.com, ki rangirajo na samem vrhu Googlovih strani, zaradi spremembe dejavnosti in pomanjkanje časa. Podjetje se je zaprlo 14.7.2019. Stranke čakajo na naročila. Strani so še vedno aktivne zaradi optimizacije, dalj časa ko je trgovina neaktivna, ranking pada.

Skupaj prodamo vse FB in instagram strani in sicer:
FACEBOOK stranSTASKKA – Vse za otroka11.129 všečkov
FACEBOOK stran Dječje drvene igračke i dizajnirani namještaj – 18513 všečkov in konstantno raste

+ Ostale FB strani posamično za Dječje kućice (1327), Dječje kuhinje (698)
Instagram stran – Staskka – 746 sledilcev
Instagram stran – Dječje kućice – 5345 sledilcev (od dneva vpisa oglasa) in raste (na dan 6.8. – že 6390 brez oglaševanja) – Instagram strani niso bile nikoli oglaševane. Vse je organsko.

Vse youtube kanale

Vse ostale FB strani – vsaka stran ima namreč vsak svoj FB kanal. (skupaj FB kanalov je 6)

Podarimo domeni decije-kucice.rs (za Srbsko tržišče) in otroskehiske.com (aktivna stran)

Vse spletne trgovine so utečene, rangirane na prvih mestih Googla. Priporočljivo za vse tiste, ki se šele podajate na področje spletne prodaje kot tudi za izkušene podjetnike.

V ceno so vključena vsa orodja za uspešno in hitro poslovanje. Seznam vseh poslovnih partnerjev, pogodbe z dostavnimi službami. Uredimo vam celoten prenos trgovine. Namesto vas uredimo vse potrebno kar se tiče dostavne službe, izdajanje računov, spremenimo kontaktne podatke na spletni trgovini. Zraven dobite Facebook in Instagram stran kjer boste lahko dodatno oglaševali vaše storitve. Info mail, da bo vaš pristop z strankami še bolj profesionalen. Skratka dobite vse, da lahko posel uspešno in brez skrbi peljete naprej.

Spletna trgovina je narejena profesionalno, po zadnjih smernicah. Narejena SEO optimizacija strani. Nudi veliko funkcionalnosti kot so npr.: izdajanje kuponov za popust, graditev e-mail baze uporabnikov s pomočjo prijave na novice, prikaz novih in najpopularnejših izdelkov. Možnost plačila nakazilo na TRR ali PayPal plačilo, lahko izberete tudi plačilo povzetju. Pregled zgodovine naročil ter seznam želja uporabnikov. Stran je odzivna ‘1.8s, in odlično prilagojena za mobilne naprave ter tablične računalnike.

Posel je poleg vaše redne zaposlitve možno opravljati kot dopolnilno dejavnost popoldanski s.p., ker z obdelavo naročil ni veliko dela. Lahko pa se kasneje temu v celoti posvetite s polno zaposlitvijo, saj vam prinaša odličen dodaten vir zaslužka. Posel je možno razširiti tudi na tuje trge. Trenutno smo aktivni tudi na Hrvaškem.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih pogovorimo na skupnem sestanku ali preko e-mail kontakta: admin@staskka.com oziroma po telefonu na: 070243794

 

https://ibb.co/nQcYKWD
https://ibb.co/Mp6zWCq
https://ibb.co/5YhcQLp
https://ibb.co/s9089vS