Dopolnilna dejavnost
ID: 11764

Spletni oglasnik in trgovina Zivali.net

Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 1 EUR
  • Dejavnost Trgovina
  • Lokacija Slovenija
  • Ustanovljeno 2017
  • Prihodki 10.000 EUR
  • Nepremičnina Ni predmet prodaje
  • Oprema Ni predmet prodaje
  • Zaloge Niso predmet prodaje

KAJ: Ponujamo možnost nakupa spletnega oglasnika Zivali.net in integrirane spletne trgovine z opremo in prehrano za male živali.

ZAKAJ: Največji slovenski oglasnik Zivali.net je rezultat prizadevanj, da skrajšamo in poenostavimo iskanje potrebnih informacij o malih živalih za vse obstoječe in bodoče lastnike ter izpostavimo pregleden nabor oglasov za male živali.

Povezali smo izbrane vzreditelje pasemskih živali ter zagotovili varno in zaupanja vredno nakupno odločitev neposredno iz največjega spletnega oglasnika malih živali v Sloveniji. Za vse obstoječe in bodoče lastnike malih živali smo pripravili dve rubriki in sicer Novosti iz živalskega sveta, kjer lahko vsakodnevno dostopate do brezplačnih strokovnih člankov slovenskih vzrediteljev malih živali ter rubriko Veterinar, kjer lahko postavite vprašanje izkušenemu veterinarju, ta pa vam bo priskočil na pomoč s polnovrednim odgovorom v roku 12-ih ur.

Namen spletnega portala Zivali.net je poenostaviti uporabniško izkušnjo slovenskih iskalcev in ponudnikov malih živali ter živalim priskrbeti lastnika, ki bo z živaljo ravnal odgovorno. Zato smo na portalu zagotovili tudi izbran nabor ponudnikov opreme, prehrane in storitev, da bodo vaši ljubljenčki urejeni, siti in zdravi. Ves čas ohranjamo stik z zavetišči ter jim pomagamo pri oddaji živali preko informiranja skozi baze potencialnih lastnikov ter tako živalim omogočamo daljše življenje.

V zadnjih 2 letih v Sloveniji opažamo največji porast prodaje opreme in pripomočkov za male živali med vsemi kategorijami, zato smo se pred natanko 1 letom odločili, da spletnemu oglasniku integriramo tudi možnost nakupa prehrane in opreme. Prednost integracije je, da kupec lahko prehaja od oglasa do trgovine, saj je na vsaki podstrani oglasa tudi povezava do trgovine.

KAKO: Naredili smo obširno analizo ponudnikov prehrane (z nakupom prejmete tudi analizo) in se na koncu odločili za partnerja Farmina, ki ponuja prehrano N&D in Brit. Upeljali smo model dropshiping prodaje, nič ne skladiščimo, vsa prodaja poteka direktna od dobavitelja z prevzemom od dostavo pogodbenika GLS.

Drugi vir zaslužka so plačljivi oglasi, ki jih uporabniki lahko izpostavijo za različno dolgo obdobje in poravnajo neposredno z kreditno kartico na sami strani.

SPECIFIKACIJE STRANI:

Stran je mobile first, prilagojena za uporabo na mobilnih telefonih in tablicah. Zagotovljen support usposobljene tehnične ekipe tudi v prihodnje.

Mesečna oddaja oglasov: 90 – 110, predvsem oglasi za male živali z rodovnikom

Mesečni prirast novih oglasov: 20%

Mesečna prihodki iz prodaje opreme: 500 €, rast 10% mesečno

Unikatni obiskovalci Zivali.net mesečno: 4000

Spletni oglasnik smo razvijali 2 leti, stran je povsem unikatna, pisana s prosto kodo, izredno hitra in transparentna.

Organski mesečni obisk 4.000

Facebook stran Zivali.net: 8700 oboževalcev, povprečno organsko 100 všečkov na objavo, izredno odzivna publika. Najbolj odmevna objava: 500.000 organskega dosega.

PRILOŽNOSTI:

Predmet prodaje je tudi spletni oglasnik Zivotinje.hr

Trgovina je zgrajena tako, da bo nemoteno delovala tudi če bo vpisanih 100.000 in več izdelkov.

Stran ima velik potencial za SEO, saj so ravno te vsebine ene izmed najbolj iskanih na spletu.

Ob nakupu prejmete že postavljene Google in Facebook kampanje kot tudi emailing predloge. Prejmete tudi paket 200 že narejenih banner kreativ.

Za ostale informacije na pokličite na telefon 041 676 094 ali pišite na info@zivali.net

Cena po dogovoru.