Dopolnilna dejavnost
ID: 8544

Spletna trgovina – Dolce Gusto kapsule za večkratno uporabo, kavni aparati & kava

Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 3.700 EUR
  • Dejavnost Gostinstvo & Turizem / Trgovina
  • Lokacija Slovenija
  • Ustanovljeno 2016
  • Prihodki Ni podatka
  • Nepremičnina Ni predmet prodaje
  • Oprema Ni predmet prodaje
  • Zaloge Vključene v ceno
Popularnost kavnih aparatov Dolce  Gusto raste zato je ta posel odlična priložnost. V Sloveniji obstaja okoli 25 000 aparatov in v Evropi več kot milijon.  Gre za najbolj popularen kavni aparat. Prodaja se posel za distribucijo in prodajo kapsul za večkratno uporabo za Dolce Gusto kavne aparate.
Konkurence v Sloveniji in na Hrvaškem ni. Prav tako je zelo malo konkurence v  EU. Podjetja ki pa so konkurenca, pa so povečini dražja. Odlično za Slovenski, Hrvaški in tudi ostali trg v  EU. Izjemna priložnost za širitev posela z oglaševanjem na Facebooku in vzstopom na tuje trge. V procesu vstopa na tuje  trge vam lahko pomagamo, predvsem smo specializirani za pomoč pri vstopanju na  hrvaški, po dogovoru pa pripravimo ciljno targetirano publiko za katerokoli državo.
Oglaševanje je trenutno samo na  Google AdWordsu z omejenim budgetom. Google  AdWords kampanja je profitabilna in jo tudi predamo novemu lastniku. Na Facebooku še nisemo oglaševali. Z  dodatnim oglaševanjem na Facebooku lahko dvignete dnevno prodajo na 5 do 10 kosov  na dan že samo v Sloveniji, z enim od naših marketing paketov.
Nekaj naročil je bilo  tudi že iz Hrvaške, prevod spletne strani v Hrvaščino se počasi zaključuje,  tako da kupec prejme hrvaški in kot bonus še angleški prevod strani.  Stran bo prevedena tako, da se bo kliknilo zastavico določene države, za izbiro  določenega jezika. Poštnina iz Slo na Hrvaško in ostali svet je samo 2€ za  navadni paket. (1 paket ima 61g).
Za določene ključne  besede je omenjena <strong>spletna stran že na  prvi strani Googla. Med drugim tudi za eno izmed glavnih treh “Dolce Gusto kapsule”. Za ostale vezane  ključne besede je optimizacija še v teku.
Vključena je zaloga cca 860 paketov (8500 + DDV).  Paket stane 12e, marza je 8,4€ če nisi ddv zavezanec in 6.8€ če si davčni zavezanec.
Prav tako vsi ostali podatki o delovanju spletne trgovine in  načinu pošiljanja itd. Kapsule so bile tudi testirane v Nacionalnem labaratoriju za zdravje, okolje in hrano, tako, da je  urejena vsa dokumentacija in se lahko prodajajo tudi po drugih državah EU in po  celem svetu.
Cena kompleta: spletna stran, zaloga, brand, vse pogodbe in okumentacija, google kampanija ter Facebook stran = 3700€ + DDV.  Samo prodaja zalog prinaša 4000€ profita.
Ni se potrebno ukvarjati z raziskovanjem trga, konkurence, tovarn, katera  dovoljenja potrebujete itd in seveda ni vam potrebno postaviti Google  Oglaševanja in same spletne strani, ker smo to že vse storili mi.

Kontakt s prodajalcem