Dopolnilna dejavnost
ID: 10240

Vse skrivnosti spletne prodaje in spletni trgovini hudeure.si ter pametnazapestnica.si

Dodaj med priljubljene Natisni oglas
  • Cena 4.900 EUR
  • Dejavnost Trgovina
  • Lokacija Slovenija/ Osrednja Slovenija
  • Ustanovljeno 2016
  • Prihodki 10.000 EUR
  • Nepremičnina Ni predmet prodaje
  • Oprema Ni predmet prodaje
  • Zaloge Vključene v ceno

Prodamo celotni poslovni model spletne prodaje in 2 delujoči spletni trgovini usmerjeni v prodajo zelo popularnih Pametnih ur in Pamentih zapestnic ter ročnih moških/ženskih/otroških ur. Obe strani omogoča dodajanje novih artiklov, ki so povezani z ročnimi urami ali povezani z drugi atraktivnimi gadgeti iz sorodnega področja.

V kompletu, pri prodaji je, vsa zaloga v ocenjeni vrednosti 500€, vsa potrebna orodja, ki zagotavljajo avtomatizacijo posla, seznam vseh trenutnih poslovnih partnerjev, pred-pripravljene skripte za uvoz naslovnikov v GLS portal in portal Pošte Slovenija (e-Spremnica), celoten Know-How celotnega delovanja in vsa potrebna orodja, seznam vseh dobaviteljev (domači in tuji), 2 x FB strani z nekaj 1000 sledilci, 2 x Instagram strani, 2 x spletni trgovini, 2 x kreirani info kontaktni e-maili in vso zgodovino za nazaj, vsi postopki uporabe ostalh prodajnih kanalov (B2C, B2B, kuponi,…) 2 x domeni (hudeure.si, pametnazapestnica.si). Skratka vse kar potrebujete, da lahko posel peljete naprej. Posel lahko v celoti pelje 1 oseba. Strani sta odlična priložnost za dodatno popoldansko aktivnost, ki ustavarja dodatne prihodke. Potrebno je znanje angleščine (komunikacija z tujimi dobavitelji).

Obe spletni strgovini se prodajata v kompletu saj se dopolnjujeta tako z vsebino kot z zalogo. Skupna cena znaša 5.900€ (možnost dodatnega pogajanja za resne kupce) in vključuje vse našteto v predhodnem teksu. V ceni je všteto tudi do 8 ur uvajanja v nov posel in pomoč pri prenosu spletnih trgovin. Vse podatke, vam lahko transparentno prikažemo.

V kolikor ste zainteresirani, se lahko o vseh podrobnostih in končni ceni, pogovorimo na skupnem sestanku. Kontaktirajte nas (24/7) na uros@umteh.si ali na 041575729.

Kontakt s prodajalcem