Razmišljate o prodaji svojega podjetja, posla, obrti...?

Z oglaševanjem na portalu BorzaPosla.si boste namero o prodaji vašega podjetja, dejavnosti, obrti,... izpostavili potencialnim kupcem, ki prav takšne poslovne priložnosti iščejo, naš portal pa koristijo kot vir iskanja teh priložnosti - bodisi priložnosti za širitev obstoječega poslovanja, priložnosti za prvi vstop na podjetniško pot ali le priložnosti za dodaten zaslužek.

Kako deluje prodaja preko portala BorzaPosla.si?

Na Borzi posla lahko objavite oglas za prodajo različnih poslovnih priložnosti, skupna točka vseh pa je, da bodočemu lastniku, torej prevzemniku, predstavljajo priložnost za ustvarjanje prihodkov in zaslužka. Na Borzi posla kupci in investitorji najdejo poslovne priložnosti za širitev obstoječega poslovanja, priložnosti za samozaposlitev in tudi priložnosti za dodaten zaslužek.

Pri prodaji utečenega posla delujemo kot posrednik. Utečen posel je vsaka dejavnost, katere denarni tok omogoča povračilo investicije v doglednem času in zaposlitev lastnika z ustreznim nadomestilom za delo, ki ga lastnik v podjetju opravlja.

Pri prodaji dopolnilne dejavnosti, poslovnih sredstev ali mirujočega podjetja pa lahko oglas za prodajo oddate sami, s potencialnimi kupci boste v kontaktu direktno, oglas pa lahko tudi sami kadarkoli spremenite ali odstranite.

Oglaševanje na portalu BorzaPosla.si

Spodaj izberite ustrezen tip oglasa, nato boste preusmerjeni na obrazec, ki vas bo vodil skozi vpis vašega oglasa. Vsebina oglasa bo pred objavo preverjena s strani našega uredništva. V primeru nepopolne ali neprimerne vsebine vas bomo kontaktirali glede potrebnih dopolnitev.

Za pričetek oglaševanja najprej izberite ustrezen tip oglasa

Dopolnilna dejavnost – dejavnost, ki predstavlja vir dodatnega zaslužka
Poslovna sredstva – oprema, naprave, stroji, vozila, neprodane zaloge
Mirujoče podjetje – podjetje, ki ne posluje
Franšiza – posel, ki je nosilec ali del franšiznega sistema

Prodaja delujočega podjetja oziroma utečenega posla

Delujoče podjetje - pri prodaji delujočih podjetij oziroma utečenega posla delujemo kot posrednik. Delujoče podjetje oziroma utečen posel je vsaka dejavnost, katere denarni tok omogoča povračilo investicije v doglednem času in zaposlitev lastnika z ustreznim nadomestilom za delo, ki ga lastnik v podjetju opravlja.

Za podrobnejše pogoje sodelovanja pri prodaji vašega podjetja nam pošljite osnovne podatke o podjetju in poslovanju. Poklicali vas bomo in skupaj bomo preverili možnosti sodelovanja pri prodaji vašega podjetja.

Imate dodatna vprašanja glede prodaje vašega posla?

Kontaktirajte nas in skupaj bomo preverili ali je vaš posel možno prodati, kakšna bi lahko bila tržna vrednost, kdo so lahko potencialni kupci in kako vam pri prodaji vašega posla lahko pomagamo mi.