Pri Borzi posla, v sodelovanju s Podjetniško-trgovsko zbornico, v letu 2021 prirejamo serijo spletnih srečanj na temo prenosa lastništva v podjetju, v okviru katerih bomo z zanimivimi gosti in strokovnjaki s finančnega, pravnega in davčnega področja, obravnavali različne vidike prenosa lastništva v podjetju. Prenos lastništva bo obravnavan tako z vidika družinskega nasledstva, kot tudi z vidika prodaje podjetja na trgu ali notranjega odkupa s strani zaposlenih oziroma vodstva.


Vabljeni, da se nam 1. aprila 2021 pridružite na spletnem srečanju na temo “Prodaja podjetja v letu 2021″. Pogledali bomo kakšno podjetje je v današnjih časih sploh primerno za prodajo, kdo so lahko kupci takšnih podjetij, kako kupci gledajo na vrednost podjetja, kakšne so najbolj tipične strukture prodaje podjetja, pogledali pa bomo tudi, kako na trg prodaje podjetij vpliva obdobje COVID-19.

Srečanje bo vodil Tomo Senekovič, svetovalec pri prodaji podjetij in ustanovitelj Borze posla, na srečanju pa boste izvedeli odgovore na vprašanja, kot so:

– Kakšno podjetje je v današnjih časih sploh primerno za prodajo?
– Kdo so lahko prevzemniki takšnih podjetij in kje jih najdemo?
– Kako prevzemniki gledajo na vrednost podjetja?
– Katere so najbolj tipične strukture prodaje podjetja?
– Kakšne so posebnosti pri prodaji manjših, zasebnih podjetij?
– Kako obdobje COVID-19 vpliva na trg prodaje podjetij?

 

Predavatelj

Tomo Senekovič, idejni vodja in ustanovitelj portala BorzaPosla.si. Pri prodaji in prevzemih zasebnih podjetij deluje, kot svetovalec in posrednik, dnevno se srečuje z izzivi podjetnikov, ki razmišljajo o prodaji svojega podjetja in na drugi strani s prevzemniki, ki bodisi šele vstopajo v podjetništvo ali obstoječimi podjetniki, ki si želijo širitve obstoječega poslovanja. Na temo prodaje podjetja predava in svetuje članom Gospodarske zbornice Slovenije, Obrtne zbornice Slovenije, Podjetniško-trgovske zbornice in Zbornice računovodskih servisov, sodeluje pa tudi pri razpisu “Vavčer za prenos lastništva podjetij” v okviru Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Kdaj in kje?

Četrtek 1.4.2021, od 15:00 do 16:00, dogodek bo potekal online, preko aplikacije Zoom.

 

Kotizacija

Udeležba na dogodku je brezplačna, svoje mesto na dogodku si zagotovite le s prijavo, ki je obvezna.

Dogodek je financiran s strani SPIRIT Slovenija, javne agencije ob podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo.

 

Prijava

Na spletno srečanje se lahko prijavite TUKAJ.

Dan pred dogodkom in tik pred pričetkom dogodka, bomo prijavljenim na epoštni naslov poslali opomnik in povezavo do spletnega srečanja.

 

Kontakt in podrobnejše informacije

Za podrobnejše informacije o dogodku vam je na voljo Tomo Senekovič, svetovalec pri prodaji podjetij in vodja projekta, kontaktirate ga lahko preko e-poštnega naslova tomo@borzaposla.si.