Vabljeni, da se nam 31. marca 2022, ob 15h, pridružite na spletnem srečanju na temo “Prodaja podjetja v letu 2022″. Pogledali bomo kakšno podjetje je v današnjih časih sploh primerno za prodajo, kdo so lahko kupci takšnih podjetij, kako kupci gledajo na vrednost podjetja, kakšne so najbolj tipične strukture prodaje podjetja in kakšne s davčne posledice takšnih transakcij. Pogledali pa bomo tudi, kako je na trg prodaje podjetij vplivalo obdobje COVID-19.

Srečanje bo vodil Tomo Senekovič, svetovalec pri prodaji podjetij in ustanovitelj Borze posla, na srečanju pa boste izvedeli odgovore na vprašanja, kot so:

– Kakšno podjetje je v današnjih časih sploh primerno za prodajo?
– Kdo so lahko prevzemniki takšnih podjetij in kje jih najdemo?
– Kako prevzemniki gledajo na vrednost podjetja?
– Katere so najbolj tipične strukture prodaje podjetja?
– Kakšne so davčne posledice takšnih transakcij?
– Kakšne so posebnosti pri prodaji manjših, zasebnih podjetij?
– Kako je obdobje COVID-19 vplivalo na trg prodaje podjetij?

 

Predavatelj

Tomo Senekovič, idejni vodja in ustanovitelj portala BorzaPosla.si. Pri prodaji in prevzemih zasebnih podjetij deluje, kot svetovalec in posrednik, dnevno se srečuje z izzivi podjetnikov, ki razmišljajo o prodaji svojega podjetja in na drugi strani s prevzemniki, ki bodisi šele vstopajo v podjetništvo ali obstoječimi podjetniki, ki si želijo širitve obstoječega poslovanja. Na temo prodaje podjetja predava in svetuje članom Gospodarske zbornice Slovenije, Obrtne zbornice Slovenije, Podjetniško-trgovske zbornice in Zbornice računovodskih servisov, sodeluje pa tudi pri razpisu “Vavčer za prenos lastništva podjetij” v okviru Slovenskega podjetniškega sklada.

 

Kdaj in kje?

Četrtek 31.3.2022, od 15:00 do 16:00, dogodek bo potekal online, preko aplikacije Zoom.

 

Kotizacija

Udeležba na dogodku je BREZPLAČNA, svoje mesto na dogodku si zagotovite le s prijavo, ki je obvezna.

 

Prijava

Na spletno srečanje se lahko prijavite TUKAJ.

Dan pred dogodkom in tik pred pričetkom dogodka, bomo prijavljenim na epoštni naslov poslali opomnik in povezavo do spletnega srečanja.

 

Kontakt in podrobnejše informacije

Za podrobnejše informacije o dogodku smo vam na voljo preko e-poštnega naslova podpora@borzaposla.si.

Veselimo se srečanja z vami.