Poslovne priložnosti v obliki delujočih podjetij, ki so naprodaj, predstavljajo hitrejši in bolj varen vstop v svet podjetništva. Statistika namreč pravi, da le polovica novoustanovljenih podjetij preživi prvo leto od ustanovitve.

Lastniki novo ustanovljenih podjetij se namreč soočajo z zahtevnimi nalogami kot so pridobivanje prvih kupcev, ozaveščanje trga o svojem izdelku, postavitev poslovnih procesov, iskanje pravih partnerjev itd.

Ob nakupu utečenega podjetja pa je za vse to že poskrbljeno, vaša naloga je, da s svojo vizijo podjetje popeljete do novih uspehov.

Poslovne priložnosti v obliki delujočih podjetij, ki so naprodaj, predstavljajo hitrejši in bolj varen prvi korak v svet podjetništva.

Na Borzi posla je naše poslanstvo, da vam takšne poslovne priložnosti redno predstavljamo. Spremljajte sveže in aktualne novice o utečenih slovenskih podjetjih, ki so naprodaj, prijavite se na redno obveščanje o novih vsebinah in poslovnih priložnostih objavljenih na portalu BorzaPosla.si.

 

Poslovne priložnosti v obliki delujočih podjetij, ki so naprodaj

Za vse, ki iščete poslovne priložnosti je Borza posla lahko priložnost za lažji, hitrejši in manj tvegan vstop v svet podjetništva oziroma v nov posel ali nov trg.

Borza posla je prvi slovenski spletni portal, ki nudi pregled nad utečenimi slovenskimi podjetji, ki jih lastniki prodajajo zaradi različnih razlogov: selitev, upokojitev, bolezen, ločitev, drugi poslovni izzivi in podobno.

Borza posla je prvi slovenski spletni portal, ki ponuja pregled nad utečenimi slovenskimi podjetji, ki jih lastniki prodajajo zaradi različnih razlogov: selitev, upokojitev, bolezen, ločitev, drugi poslovni izzivi in podobno.

Bistvo našega portala je torej, da povežemo tiste, ki svoje podjetje prodajajo in tiste, ki bi uspešno in utečeno podjetje želeli kupiti.