Poslovne priložnosti v obliki delujočih podjetij, ki so naprodaj, predstavljajo hitrejši in bolj varen vstop v svet podjetništva. Statistika namreč pravi, da le polovica novoustanovljenih podjetij preživi prvo leto od ustanovitve.

Lastniki novo ustanovljenih podjetij se namreč soočajo z zahtevnimi nalogami kot so pridobivanje prvih kupcev, ozaveščanje trga o svojem izdelku, postavitev poslovnih procesov, iskanje pravih partnerjev itd.

Ob nakupu utečenega podjetja pa je za vse to že poskrbljeno, vaša naloga je, da s svojo vizijo podjetje popeljete do novih vrhuncev.

Poslovne priložnosti v obliki delujočih podjetij, ki so naprodaj, predstavljajo hitrejši in bolj varen prvi korak v svet podjetništva.

Na Borzi posla je naše poslanstvo, da vam takšne poslovne priložnosti redno predstavljamo. Spremljajte sveže in aktualne novice o utečenih slovenskih podjetjih, ki so naprodaj, da pa ne boste kakšne priložnosti zamudili vas vabimo, da se brezplačno registrirate in se s tem prijavite na redno obveščanje o novih vsebinah in poslovnih priložnostih objavljenih na portalu BorzaPosla.si.

 

Kakšne poslovne priložnosti lahko najdete na Borzi posla?

Poslovne priložnosti smo razvrstili v 4 tipe oglasov – delujoča podjetja naprodaj, dopolnilne dejavnosti naprodaj, poslovna sredstva naprodaj in ponudba franšiz. Na Borzi posla boste našli naprodaj razna trgovska podjetja, veliko je naprodaj spletnih trgovin, naprodaj boste našli tudi gostinske lokale in restavracije, podjetja ki delujejo v turistični panogi, razna storitvena podjetja, zelo aktualna so podjetja iz gradbene panoge, nekaj priložnosti pa se pojavlja tudi med logističnimi podjetji.

 

Poslovne priložnosti v obliki delujočih podjetij, ki so naprodaj

Za vse, ki iščete poslovne priložnosti je Borza posla lahko priložnost za lažji, hitrejši in manj tvegan vstop v svet podjetništva oziroma v nov posel ali nov trg.

Borza posla je prvi slovenski spletni portal, ki nudi pregled nad utečenimi slovenskimi podjetji, ki jih lastniki prodajajo zaradi različnih razlogov: selitev, upokojitev, bolezen, ločitev, drugi poslovni izzivi in podobno.

Borza posla je prvi slovenski spletni portal, ki ponuja pregled nad utečenimi slovenskimi podjetji, ki jih lastniki prodajajo zaradi različnih razlogov: selitev, upokojitev, bolezen, ločitev, drugi poslovni izzivi in podobno.

Bistvo našega portala je torej, da povežemo tiste, ki svoje podjetje prodajajo in tiste, ki bi uspešno in utečeno podjetje želeli kupiti.